• Word jij ook een clubheld bij SV De Braak?

  Vrijwilligers zijn cruciaal voor een vereniging als SV De Braak, van trainers, tot de materiaalmensen, kantinepersoneel, kaderleden enz. Vanuit de KNVB is afgelopen een donderdag een campagne gestart om vrijwilligers te werven onder de naam ‘Word een clubheld’. In de keyvisual van deze KNVB campagne zijn ook SV De Braak vrijwilligers Theo, Bart en Sander te zien.

  Welke rol pak jij?

  Bij deze campagne hoort ook een quiz onder de naam ‘Welke rol pak jij’, dit om te ontdekken welke rol het beste bij jou past. Wij dagen je uit om mee te doen aan de quiz en je gegevens achter te laten. 


  Doe mee aan de quiz


  Zonder vrijwilligers geen voetbal

  Zonder alle vrijwilligers die actief zijn binnen SV De Braak is het niet mogelijk om zoveel mogelijk elftallen te laten voetballen. De afgelopen jaren is het steeds lastiger om vrijwilligers te werven, terwijl vrijwilligerswerk bij SV De Braak in alle vormen mogelijk is. Van een kleine taak in een bepaalde periode tot een uur in de week of iets meer. De voornaamste redenen dat iemand als vrijwilliger aan de slag gaat zijn:

   Het ervaren van het plezier in voetbal
   Contacten met anderen binnen de vereniging
   En om iets terug te doen voor de vereniging

   

  Vrijwilligerswerk SV De Braak

  Wil ook een steentje bijdragen aan SV De Braak of een keer het gesprek aangaan over de mogelijkheden qua vrijwilligerswerk? Dan komen we graag in contact met jou via info@svdebraak.nl en dan plannen we snel een afspraak om kennis te maken.