• Beste jeugdleden/ouders/trainers/leiders,

Afgelopen weken zijn onze coördinatoren druk bezig geweest met het maken van de indelingen voor het nieuwe seizoen. Op zondag 4 juli zijn de nieuwe voorlopige indelingen van de selectieteams voor het seizoen ’21-’22 op de site geplaatst en deze worden op 11 juli gevolgd door de niet-selectieve teams. Onze 5 meidenteams zijn ook al samengesteld en bekend gemaakt.

In verband met de coronapandemie hebben we het beoordelen van alle spelers en speelsters op een iets aangepaste manier moeten invullen.

Hoe zijn deze indelingen tot stand gekomen?

• Evaluaties met zo goed als alle jeugdtrainers en leiders.
    • Waarnemingen door HJO, (technisch) coördinatoren en interne scouting bij interne wedstrijden, Regiocupwedstrijden en trainingen.
    • U kunt voor vragen en/of opmerkingen reageren, uitsluitend per mail, uiterlijk tot en met zondag 18 juli naar jeugdopleiding@svdebraak.nl of info@svdebraak.nl
    • Op appjes en/of telefoontjes zal niet worden gereageerd.

In de week tussen 18 juli en 25 juli krijgt u dan een reactie op de vragen en/of opmerkingen.

Link naar voorlopige indelingen selecties

Link naar voorlopige indelingen meiden

Met sportieve groet,

Team VTZ Jeugd SV De Braak