• Beste jeugdleden/ouders/trainers/leiders,

Afgelopen weken zijn onze coördinatoren druk bezig geweest met het maken van de indelingen voor het nieuwe seizoen. Op zondag 4 juli zijn de nieuwe voorlopige indelingen van de selectieteams voor het seizoen ’21-’22 op de site geplaatst en deze worden nu gevolgd door de niet-selectieve teams.

In verband met de coronapandemie hebben we het beoordelen van alle spelers en speelsters op een iets aangepaste manier moeten invullen.

Hoe zijn deze indelingen tot stand gekomen?
    Evaluaties met zo goed als alle jeugdtrainers en leiders.
    Waarnemingen door HJO, (technisch) coördinatoren en interne scouting bij interne wedstrijden, Regiocupwedstrijden en trainingen.
    U kunt voor vragen en/of opmerkingen reageren, uitsluitend per mail, uiterlijk tot en met zondag 18 juli naar jeugdopleiding@svdebraak.nl of info@svdebraak.nl
    Op appjes en/of telefoontjes zal niet worden gereageerd.
    In de week tussen 18 juli en 25 juli krijgt u dan een reactie op de vragen en/of opmerkingen.

Het samenstellen van het grote aantal teams is zeer lastig doordat we rekening moeten houden met o.a. leeftijden, aantallen, persoonlijke voorkeuren etc. Wij kunnen nooit altijd aan alle persoonlijke voorkeuren voldoen dus kan het zijn dat niet alles naar wens is.

Wij benadrukken bij deze nogmaals dat het voorlopige indelingen zijn en dat er zeker nog wijzigingen kunnen komen doordat spelers afhaken als lid van onze vereniging. Er komen ook nog dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen.

Sta je nog niet op de spelerslijsten dan kun je ons ook een mail sturen en zullen wij de reden hiervan doorgeven.

Link naar voorlopige indelingen

Met sportieve groet,