• Teamindeling elftallen jeugd 2024/’25

  14 jun 2024
 • Vandaag maken we de voorlopige indelingen van alle teams voor het seizoen 2024/’25 bekend. We praten over voorlopige indelingen, omdat er altijd nog iets kan wijzigen.

  Vragen en/of opmerkingen
  Voor vragen en/of opmerkingen kun je, uitsluitend per e-mail, reageren tot uiterlijk zaterdag 22 juni via jeugd@svdebraak.nl. Reageren via Whatsapp of telefonisch is niet mogelijk. Uiterlijk in de week van 24 t/m 30 juni krijg je dan een reactie op de vraag en/of opmerking.

  Begeleiding
  Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar vaders/moeders die iets willen betekenen voor het elftal van hun zoon of dochter, zoals bijvoorbeeld trainer/leider. We hebben deze elftallen nog niet ingeschreven voor de KNVB competitie, want zonder voldoende begeleiding kan een elftal niet starten aan het seizoen. Kortom zet je in voor het team waar je zoon/dochter in zit. Bij de indelingen hebben we bij deze elftallen de opmerking ‘nog begeleiding nodig, zonder kan het elftal niet starten’ toegevoegd. Als je iets kunt betekenen, dan laat het ons nu alvast weten via jeugd@svdebraak.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Overige vrijwilligers
  Daarnaast zijn we ook buiten het veld op zoek naar ondersteuning, dit kan in alle vormen. Van een uur in de week tot een vastere taak. We zoeken bijvoorbeeld jeugdscheidsrechters, ouders met een communicatie achtergrond of hulp bij planning wedstrijden. Als vereniging kunnen we niet zonder de inzet van ouders, dus kun je iets betekenen meld je dan via jeugd@svdebraak.nl en we nemen snel contact op voor een gesprek.

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie en VTZ SV De Braak

  Voorlopige indelingen jeugdelftallen '24/’25