• SV De Braak zoekt jeugdtrainers!

30 mrt 2021
  • Ook voor komend voetbal seizoen zijn we op zoek naar jeugdtrainers voor enkele van onze selectieteams. Ben jij die enthousiaste jeugdtrainer die graag een selectieteam van SV De Braak onder zijn hoede wil nemen het komende seizoen dan zijn wij op zoek naar jou. Als fusieclub en inmiddels grootste voetbalvereniging van Helmond timmert SV De Braak flink aan de weg en met het vooruitzicht van Sport Campus de Braak is het een mooi moment om nu in te stappen. Heb jij zelf interesse in een mooie trainersjob bij onze vereniging of ken jij iemand die in deze moeilijke tijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging dan is SV De Braak een mooie plek om met onze talentvolle voetballers aan de slag te gaan.

Interesse? Mail dan naar jeugdopleiding@svdebraak.nl