• SV De Braak G3-ODA G2JM: Eindstand: 2-5

  SV De Braak G3 is een team dat uitblinkt in spelplezier en teamgeest. Het zijn stuk voor stuk vrienden en vriendinnetjes van elkaar. Tijdens de warming up wordt er goed overgespeeld maar ook flink gelachen. Zo is Angela een meisje dat heel veel schik in het leven heeft en boordevol humor zit. Als de bal tijdens de warming up helemaal verkeerd wordt overgespeeld zegt ze heel humoristisch: “Die bal is niet verkeerd overgespeeld, dat is de wind hahaha!” Mooi toch? Hier kan Youp van ’t Hek niet tegenop.

  Vandaag spelen onze sterren tegen ODA G2JM uit Weert. Daar worden altijd fantastische toernooien georganiseerd die goed verzorgd zijn aldus onze supporters. Een pluimpje voor de Weertenaren.

  Ons team verliest vandaag met 2-5 maar wat hebben we genoten van de teamspirit. Het zijn allemaal vedettes. Onze doelman Tom stopte verscheidene goeie ballen, zit nog in de prille fase van zijn keepersloopbaan maar groeit duidelijk in zijn rol. Tom, ga zo door! Jij komt er wel!

  Iedere match wordt afgewisseld met een nieuwe aanvoerder. Wat leuk voor onze vedetten. Wat is er nu mooier dan aanvoerder zijn? Niets toch?! Teamspeler Cor toont zich vandaag een ware leider in het veld.

  Tijdens de eerste helft gaat het in de beginfase gelijk op. Dan scoort ODA twee doelpunten en lijkt dit 9-tal voor ons een maatje te groot te zijn. Maar SV De Braak G-3 zal SV De Braak G-3 niet zijn als ze geen karakter tonen en terugkomen. Ian maakt met een goed geplaatst schot de 1-2.

  Nu gaan onze supporters er eens goed voor zitten. SV De Braak krijgt een overwicht. ODA heeft achterin echter een hecht verdedigingsblok. Maar onze sterren beseffen dat met schoten uit de tweede lijn mogelijk iets te halen valt. Daar zijn ze ook heel erg goed in. Maar wat denk je? Pech! Pech! Pech! Driemaal Dikke Pech! Na de 1-2 gaat de bal er maar niet in.

  Dan is het tijd voor rust. Zal de ranja een wondermiddel blijken te zijn? SV De Braak is erg gemotiveerd om de 1-2 om te zetten in minstens een gelijkspel. Maar ODA scoort, tussenstand 1-3.

  Sterspeler Angelo zal echter Angelo niet zijn als hij niet liet zien hoe goed hij kan schieten. Zuiver en hard, zo deed Willy van der Kuijlen het in het verleden ook. Tussenstand 2-3. Zal het dan toch gebeuren dat we een gelijkspel uit het vuur slepen?

  Helaas, ODA heeft het slotakkoord en scoort nog 2 keer.  Van 2-3 naar 2-5.

  Maar een compliment aan onze sterren. Het is een genot om jullie te zien voetballen en er een artikel over te schrijven. Het zat jullie vandaag niet mee maar jullie zijn stuk voor stuk WARE KAMPIOENEN! Genieten, genieten en nog eens genieten!

  SV De Braak G3 tegen ODA G2JM Eindstand: 2-5.