• Samenwerking SV De Braak en JVDI | De Fysioclub

10 sep 2022
  • Per direct verbindt JVDI | De Fysioclub zich aan SV De Braak. Harm van Stiphout , voorzitter SV De Braak en Kees Jeurissen en Marc van den Ingh oprichters van JVDI | De Fysioclub vonden elkaar in het voorjaar in hun enthousiasme voor de sportieve ontwikkeling van het jeugdvoetbal. Vandaag hebben SV De Braak en JVDI | De Fysioclub hun samenwerking vastgelegd. Hierbij wordt de regionale fysiotherapie keten tot en met het seizoen 2026 hoofdsponsor van de Helmondse jeugdopleiding. JVDI | De Fysioclub zal schitteren op alle thuisshirts van de jeugdopleiding.

SV De Braak geeft jonge jongens & meiden een voetbaldroom, een kans om de top te bereiken. De eerste droom is waargemaakt: het blessure preventie programma, dit programma is gericht op het voorlichten ter voorkoming van blessures. Harm van Stiphout, voorzitter SV De Braak: “Ik ben ontzettend blij dat wij deze mooie samenwerking mogen presenteren. We zijn ervan overtuigd dat wij elkaars sportieve visie gaan versterken de komende jaren.”

Kees Jeurissen: “We zijn heel blij dat we SV De Braak kunnen steunen in hun stap naar een mooie toekomst”. “Ze hebben hard gewerkt om dit te bereiken. Net als SV De Braak werken we bij JVDI | De Fysioclub elke dag om onze leden zich beter te laten voelen, zowel fysiek als mentaal. Dat doen we in onze praktijken. We kijken uit naar een sportieve samenwerking die verder gaat dan alleen maar een sponsorcontract.”, vult Marc van den Ingh aan.

Wat deze intensieve samenwerking tussen beide bewoners van toekomstig “Campus De Braak” inhoud, wordt spoedig met onze leden gecommuniceerd.

• Klik hier voor het filmpje
  • Klik hierboven op de afbeelding voor de promo...