• Van 4 t/m 26 september 2023 is het is weer tijd om te stemmen tijdens de "ClubSupport" actie van de Rabobank.

  Ben je lid vd Rabobank, ga dan naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht en stem op SV De Braak.

  Voetbal

  SV De Braak is een voetbalvereniging in Helmond met ruim 1.200 leden. De club is in 2020 ontstaan uit een fusie van de voetbalclubs RKSV MULO en SC Helmondia. Op dit moment wordt er flink gebouwd aan "Campus de Braak", waar wij als voetbalvereniging onderdeel van uit mogen maken met een nieuwe multifunctionele accommodatie!

  Ons doel

  Onze focus ligt op de kwaliteit van de begeleiding van de jeugd. Ieder lid moet zichzelf thuis kunnen voelen en zich op zijn/haar manier kunnen ontwikkelen als persoon. Voetbal is daarbij voor ons het middel dat we gebruiken om mensen te verenigen. We organiseren (vanzelfsprekend) trainingen en wedstrijden. Daarnaast organiseren we allerlei activiteiten om de onderlinge verhoudingen en binding te versterken. Een bijdrage vanuit Rabo Clubsupport zal dan ook rechtstreeks naar onze jeugd vloeien.

  Vorig jaar

  Door het groot aantal leden heeft de voetbalvereniging veel materialen nodig voor het kunnen geven van gevarieerde trainingen. Het is ook een grote wens van de club om een pannakooi aan te schaffen voor nog meer voetbalplezier!