• Al jaren sponsort de PLUS (Plus Bouwmans) in winkelcentrum De Bus onze vereniging. Eerst Helmondia en nu SV De Braak. Op dit moment loopt er een spaaractie "Spaar je club gezond". Tot 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Jij mag het zeggen, maar we hopen natuurlijk dat je punten (of die van je ouders) naar SV De Braak gaan! Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert.

Hieronder zie je de tussenstand op vrijdag 8 oktober, dus nog ruim een maand te gaan: