• "Ons Marij vertelt: op bezoek bij SV de Braak", gelezen in de digitale versie van weekkrant de loop Helmond:

Voetbal is een woord wat hier in huis ontelbaar keren wordt genoemd. Soms echt veul te veul. Vooral het amateurvoetbal speelt hier unne grote rol. Zo kreeg ik ook het nodige mee over de fusie van het jaar hier in Helmond. Mulo en Helmondia die samen SV de Braak zijn geworden.

Dit seizoen is het echt één club geworden en zijn beide namen opgeheven en is er een nieuwe naam gekozen. Ik heb het eerste elftal vurige week zien speulen bij Roodwit62 vur dun beker wat ze met 3 - 4 wonnen. Nog proficiat mannen.

Het is niet zomaar iets om van twee clubs één club te maken. Da doede niet zo maar even....

Lees het hele artikel.