• Meiden O8-7 tegen ONDO Eindstand: 1-2

  Onze meiden van O8-7 zijn stuk voor stuk aardige meiden. Ze speelden vandaag tegen ONDO uit Heusden. Voor de speelsters is dit hun eerste seizoen dat ze voetballen maar ze laten nu al zien dat ze flink gegroeid zijn. Sterker nog, ze worden met de week beter.

  Vandaag verloren onze heldinnen met 1-2 maar je kunt het al binnen 5 minuten merken, het zijn stuk voor stuk goeie voetbalsters. SV De Braak is trots op jullie!

  Onze voetbalsters begonnen de wedstrijd goed en hadden in het begin een overwicht. Ze kregen direct kansen maar het moet gezegd worden, ONDO bood goed tegenpartij. Er werd 4 keer 10 minuten gevoetbald op een half veld. Waar beide teams vooral in uitblonken? In sportiviteit. Een fijne tegenstandster, fijne jeugdleiders en ook onze speelsters gaven het goeie voorbeeld.

  De eerste twee helften bleef het 0-0. Wat was het spannend! We hoopten op een overwinning, O8-7 had de uitwedstrijd tegen ONDO namelijk gewonnen.

  We gaan de speelsters even na. Beau, 6 jaar oud maar o zo dapper. Jill als centrale verdedigster, zij is voor ieder team een aanwinst. Wat heeft zij een goeie trap in haar benen.

  In de derde helft liet Liv zien heel goed te kunnen keepen, ze verrichtte enkele belangrijke reddingen. Bij deze gevaarlijke kansen hielden we ons hart even vast behalve Liv, zij hield het hoofd koel.

  In de tweede helft kwamen we met 1-0 voor. Een fantastisch doelpunt van Maryam op een goeie pass. Nu gingen we er eens even goed voor zitten.

  Mavi mag niet vergeten worden, zeer leergierig en altijd gedreven. Van linksbuiten Zenna gaat altijd dreiging uit. Zeer snel, een goeie voorzet en zij zorgde in de beginfase van de eerste 10 minuten al bijna voor de 1-0. Als Lieke Martens langs de kant stond, zou ze vol  bewondering hebben staan te kijken.

  Isa, klein van postuur maar zij bijt zich altijd vast in de tegenstandster. Wat een goeie verdedigster zeg!

  Emma komt altijd goed op, van haar gaat zeker dreiging uit.

  Tot slot, nog enkele woorden over Tatum. Zij mag zeker niet vergeten worden. Zij scoort altijd een voldoende en is belangrijk voor de ploeg.

  Helaas ONDO brak in de laatste 10 minuten van de wedstrijd enkele malen gevaarlijk uit en bogen de achterstand om in een 1-2 overwinning.

  Wat misschien wel het mooiste winstpunt is van dit jaar. De meiden van O8-7 spelen echt als een team, ware leeuwinnen.

  SV De Braak O8-7? Da’s genieten, genieten en nog eens genieten!