• Binnen de medische begeleiding van SV de Braak zijn er sinds augustus 2021 veranderingen. Er is al langere tijd een samenwerking met fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh l De Fysioclub. Deze samenwerking wordt Clubsupport genoemd.

    Voor alle leden van SV de Braak is er de mogelijkheid om op maandag tussen 17.05u en 17.55u gebruik te maken van het gratis inloopspreekuur op de praktijk. Hierbij wordt een korte screening uitgevoerd door een fysiotherapeut naar aanleiding van de klachten. Uiteindelijk wordt een vrijblijvend deskundig advies gegeven hoe om te gaan met de klachten. Het inloopspreekuur vindt plaats op de praktijk van JVDI  l De Fysioclub, in stadion De Braak via de ingang van de Bakelsedijk. Bij goedkeuring van de sporter zal er terugkoppeling plaatsvinden met de trainer zodat voor iedereen duidelijk is wat het advies is en hoe het herstel er uit moet gaat zien. Voor dit inloopspreekuur dien je je aan te melden via deze link.

    Mocht directe behandeling noodzakelijk zijn via doorverwijzing van huisarts of specialist dan kunt u direct contact leggen met JVDI  l De Fysioclub via www.jvdi.nl of bellen met 085-7821616.

    De medische begeleiding zal zich inzetten om blessures te voorkomen of in een vroeg stadium te ontdekken. Op deze manier kunnen ze adequaat aangepakt worden zodat de leden van SV de Braak verantwoordt kunnen blijven sporten. Mochten er vragen zijn ten aanzien van Clubsupport dan kunt u contact opnemen met Pim Nellen van JVDI  l De Fysioclub via 085-7821616. Zijn er vragen ten aanzien van medische zaken binnen de vereniging dan kunt u contact opnemen met Ramon van Hemert.