• SV DE BRAAK, de fusieclub die ontstaan is uit MULO en HELMONDIA, heeft in het weekend van 10 en 11 April een aantal personen verrast. Hier was een goede reden voor: het betrof hier allemaal jubilarissen van de club.

Helaas is het op dit moment vanwege de Coronabeperkingen niet mogelijk om jubilarissen uitgebreid in het zonnetje te zetten middels een huldiging. Vandaar dat al deze personen thuis verrast werden met een bloemetje en woordje aan de deur. Ook waren 2 personen uitverkorene om door TV Helmond geïnterviewd te worden, een leuk item op dit Helmonds tv-kanaal was het resultaat. SV DE BRAAK spreekt hiermee de grote waardering richting deze personen uit, die allen lid zijn tussen de 25 en 80 jaar! Zij zijn hun club trouw gebleven al die jaren en hebben diverse functies verricht binnen de vereniging of zijn nu nog actief binnen de club. Als club kunnen we dus alleen maar trots zijn op deze personen! Alle jubilarissen waren zichtbaar blij verrast met het bezoek. Zodra de mogelijkheid er weer is zullen alle personen officieel gehuldigd worden tijdens een feestelijke bijeenkomst op Sportpark De Braak. Het betreft hier onderstaande personen:

Tino Daniels, Marion Stax, Willem v.d. Hoef, Joep Tilburgs, Raymond Tenhoeve, Albert Noijen, Mark v.d. Reek, Frank v.d. Berg, Nygel Hoek, Wilnard Dankers; Alle 25 jaar lid

Ton v.d. Boogaard, Stefan Manders, Mark Kolenberg, Patrick Winckens, Henk Giebels; alle 40 jaar lid

Ronnie van Kraay; 50 jaar lid

Toon de Vries, Ludi Ermens, Peter v.d. Vorst; alle 65 jaar lid