• Inloopspreekuur JVDI Fysioclub

26 mrt 2021
  • Beste leden,

De mededeling dat er weer in groepen buiten gesport mag worden voor mensen tot en met de leeftijd van 27 jaar biedt voor veel leden weer mogelijkheden.

drie weken terug hebben we een Webinar gehouden waarin we met jullie kennis hebben gedeeld over het opbouwen van de belastbaarheid na een periode van minder/anders sporten. Op deze manier hopen we jullie te helpen om (overbelastings)blessure te voorkomen. Dit is in deze fase erg belangrijk, omdat er sprake kan zijn van grote onderlinge verschillen in fitheid. In de bijlage is de hand-out van het Webinar gedeeld, mogelijk kunnen jullie hiermee de opgedane kennis opfrissen.

Mochten er trainers zijn die graag andere onderwerpen voor een Webinar zien dan horen we dit graag. We kunnen beoordelen of dezelfde onderwerpen vaker voorkomen en of we hier een Webinar voor kunnen organiseren. Geef onderwerpen door via thijs.vanpol@fysioclub.nl

Uiteindelijk is het een utopie om de denken dat er helemaal geen blessures ontstaan. Mocht het dus toch voorkomen dat iemand fysieke ongemakken heeft of een blessure oploopt. Laat de speler dan gebruik maken van het inloopspreekuur bij De Fysioclub. Hier wordt een gratis screening uitgevoerd en beleid bepaald. Het beleid wordt, bij toestemming van de sporter teruggekoppeld met de trainer. Een klein advies bij minimale/beginnende klachten kan, zeker bij overbelastingklachten veel ellende voorkomen op lange termijn.

Het aanmelden voor het gratis inloopspreekuur op de praktijk kan direct online via de site van De Fysioclub zie onderstaande link:

Afspraak maken voor inloopspreekuur

Heb je een vraag twijfel niet en neem contact op met onze BlessureApp via 06 83431430 of de praktijk via 085 7821616.

Sportieve groet,

JVDI de Fysioclub