• Geslaagde 1e vrijwilligersavond SV De Braak

14 nov 2021
  • Op Vrijdag 12 November vond er een Vrijwilligersavond plaats in de kantine van SV DE BRAAK, waar alle vrijwilligers van de club een feestavond werd aangeboden als dank voor hun inzet en bijdrage de afgelopen periode. Tijdens deze avond werden ook een groot aantal jubilarissen gehuldigd.

Deze personen ontvingen reeds eerder een bloemetje aan huis omdat er door de beperkingen niet meer mogelijk was, maar gelukkig werden de jubilarissen tijdens deze avond alsnog in het zonnetje gezet op de wijze zoals dat past bij trouwe clubmensen.

Helaas moesten 2 personen postuum vermeld worden omdat zij onlangs overleden zijn, en waren een aantal personen verhinderd vanwege uiteenlopende redenen. Uiteraard ontvangen de afwezige op een later tijdstip alsnog hun onderscheiding.

De jubilarissen:
    25 jaar lid: Tino Daniels, Marion Stax, Willem v.d. Hoeff, Joep Tilburgs, Raymond Tenhoeve, Albert Noijen, Mark v.d. Reek, Frank v.d. Berg, Nygel Hoek, Wilnard Dankers.
    40 jaar lid: Ton v.d. Boogaard, Stefan Manders, Patrick Winckens, Henk Giebels, Mark Kolenberg. 50 jaar lid: Ronnie van Kraay
    65 jaar lid: Toon de Vries, Ludi Ermens, Peter v.d. Vorst
    70 jaar lid: Paul Bongers (†), Harrie van Kraaij.
    75 jaar lid: Jan van de Heyden, Ad Lammers (†)
    80 jaar lid: Theo Lambert